Vi erbjuder

Som återförsäljare hos Kraftpojkarna är du garanterad tillgång till marknadens bästa och mest kompletta sortiment av högkvalitetsprodukter inom allt från växelriktare, paneler och kablage till monteringsmaterial, tjänster, lager och service. Som återförsäljare till Kraftpojkarna får du en pålitlig och kompetent partner med sikte på framtiden.

Som Skandinaviens Konsultativa Solgrossist erbjuder vi våra återförsäljare:

Stort lager med svensk logistik – Från stort svenskt lager med paneler i tusental, solföljare, växelomriktare och montagekomponenter m.m. levererar vi kompletta solcellspaket till den adress och tid som våra kunder önskar.  Som återförsäljare till Kraftpojkarna behöver ni inte något mellanlager.

Brett produktsortiment – Produkter av hög kvalité. Växelomriktare, paneler, solföljare, carportlösningar, laddstationer för bilar, montagekomponenter med mera. Alla från ledande tillverkare.

Kommersiella villkor – De bästa kommersiella villkor som kan erbjudas på marknaden

E-shop – En lättanvänd e-shop där du som återförsäljare direkt ser dina priser och enkelt kan lägga dina beställningar

Mjukvaruvertyg – Materialgenerator som beräknar materialet som behövs till solcellsanläggningen och som dessutom är integrerad i vår E-shop. Förenklar er offert och orderarbete.

Support – Du som återförsäljare skall inte behöva vara expert på produkter, hållfasthet, energiberäkningar, snölaster och vindstyrkor. Vi hjälper dig bland annat med projektering, ekonomisk kalkylering, teknisk support och kundstöd. Vi finns där för att supporta dig från förstudie till förvaltning.

Utbildningar – Vi genomför heldagsutbildningar där vi går igenom alla ingående delar i en solcellsanläggning - solcellspaneler, montagekomponenter och växelomriktare m.m. Vi går också igenom regler och normer för montage av paneler och installation av växelomriktare. Utbildningen är kostnadsfri för dig  som är återförsäljare till Kraftpojkarna.

Nedladdningsbara dokument – Tillgång till ett brett register av datablad, installationsmanualer med mera, både på svenska och på engelska.

Marknadsföringsmaterial – Färdigt marknadsföringsmaterial som kan anpassas efter dina behov som återförsäljare. 

Leads - Via vår hemsida kan du som återförsäljare synas. Både privatpersoner och företag får tillgång till dina uppgifter och kan på så vis kontakta dig.


Vill du bli återförsäljare till Kraftpojkarna? Anmäl ditt intresse under Återförsäljare så tar vi kontakt med dig.