Våra leverantörer


Våra leverantörer

Jinko har sitt huvudkontor i Shanghai, Kina. De är världsledande inom solcellsindustrin och har över 15 000 anställda globalt. 

Jinko's paneler genomgår rigorösa tester för att på så sätt kunna garantera och kvarhålla en av marknadens högsta standarder vad gäller design, kvalitet och prestanda.

Jinko är världens största Tier 1 leverantör av solpaneler, vilket innebär att de besitter stor kompetens inom design och innovation, samt att de själva producerar alla komponenter till sina solcellspaneler. På så sätt har de själva kontroll över hela produktionen och kan därför garantera högre kvalitet.


Våra leverantörer

Seraphim med huvudkontor i Changzhou City, Kina är en av världens största paneltillverkare. De är en Tier 1 leverantör, vilket innebär att de producerar alla komponenter i deras egna fabriker och därför har full kontroll på alla kvalitetstester. Det innebär även att de har hög kompetens inom innovation och teknik och att de även är rankade enligt Bloomberg New Energy Finance Corporation gällande deras finansiella stabilitet.

Seraphim har ett kvalitetstänk utöver det vanliga där bland annat Seraphim som första tillverkare i världen erhållit Thresher's mycket tuffa kvalitetscertifikat. Testerna som ska klaras av för att erhålla certifieringen omfattar 3 gånger så höga krav jämfört med IEC.


Våra leverantörer

SolarEdge med huvudkontor i Kalifornien och Tel Aviv har idag, tack vare sin världsunika teknik nått en marknadsandel på över 70 % inom området distribuerade växelriktare. SolarEdge patenterade teknik med distribuerade enheter för varje panel, förhindrar de energiförluster som är oundvikliga med vanliga växelriktare (string inverters). SolarEdge har sedan starten 2006 och fram till och med 2016 skeppat över 2,9 GW  installerad effekt till mer än 91 olika länder. Med Solaredges produkter får du flexibel design, optimerad produktion, ökad säkerhet och effektiv övervakning på panelnivå.

Våra leverantörer

Schletter GmbH med huvudkontor i Kirchdorf i Tyska Bayern är idag branschens världsledande tillverkare av monteringssystem för solenergi och högteknologiska produkter i aluminium och högvärdigt stål. Schletters omfattande produktportfölj erbjuder nästan obegränsade möjligheter inom montering och installation av solsystem. 

Under de senaste fem åren har Schletter s 1.300 anställda i 14 länder designat, utvecklat och producerat montagesystem för mer än 15 GW installerad panelkapacitet för tak- och markmonterade system.


Våra leverantörer

Våra leverantörer

Steca Elektronik Gmbh utvecklar, producerar, marknadsför och levererar solelektronik och batteriladdningssystem för solkraftsindustrin. Dess produkter innefattar både nätanslutna- och off-grid-anpassade lösningar, såsom växelriktare och laddregulatorer. Steca Elektronik Gmbh grundades 1976 och är baserat i Memmingen, Tyskland med tillverkningsställen i Saedinenie, Bulgarien och Memmingen, Tyskland.


Våra leverantörer

Fronius International GmbH är ett österrikiskt företag , baserat i Pettenbach , Upper Austria . Fronius är verksamt inom områdena svetsteknik , solceller och batteriladdningsteknik.

Våra leverantörer

Aerocompact är specialister på produktion av platta aerodynamiska taksystem för solcellsmoduler. Företaget har fabriker och kontor i både USA och Europa. Under de senaste 3 åren har Aerocompact framgångsrikt installerat 100 MWp i USA och Europa.
Med Aerocompact kan solcellspanelerna lutas mellan 5 och 15° beroende på förutsättningar och önskemål. Med rätt lutning efter förhållande maximeras alltid produktionen från den tillgängliga takytan.
Våra leverantörer

Deger Energie är ett tyskt företag som tillverkar solföljare. Deger Energies effektiva solföljare kan röra sig både vertikalt och horisontellt. Samtidigt tillser det patenterade ljussystemet att varje solföljare alltid söker den ljusaste punkten på himlen. Tekniken baseras på inbyggda ljussensorer som i realtid avgör hur och när en solföljare ska ändra position.